Important message

Heeft u als ondernemer vragen, hulp of financiële ondersteuning nodig? De RSD kan u mogelijk helpen. Bijvoorbeeld met een Bbz inkomensaanvulling of bedrijfskrediet. Kijk op www.krijgikbbz.nl en doe de check.

Liemers Ondernemersportaal

Vanaf 1 oktober 2021 vervallen alle Coronasteunmaatregelen voor ondernemers, waaronder de Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo). Zijn voor u de problemen nog niet opgelost en ondervindt u nog steeds problemen om in uw eigen inkomen te voorzien of is het voortbestaan van uw bedrijf niet zeker? De Liemerse gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar werken samen in het Liemers Ondernemersportaal om Liemerse ondernemers ondersteuning te bieden. 

Het Liemers Ondernemersportaal is een initiatief van de Liemerse gemeenten, RSD de Liemers, Werkgevers-servicepunt Midden Gelderland en ondernemers.

Vragen?

Heeft u een vraag aan uw gemeente of aan RSD de Liemers? Vul het contactformulier voor ondernemers in via onderstaande button. Binnen 2 werkdagen wordt u door iemand van Liemers Ondernemersportaal teruggebeld om een afspraak te maken. Afhankelijk van uw vraag beantwoorden wij uw vraag of brengen u in contact met de juiste persoon uit ons netwerk.

Neem contact op