Important message

T/m 31 augustus 2021 kunt u, met terugwerkende kracht tot 1 juli 2021, een Tozo-5 uitkering aanvragen. Bij de Tozo-uitkering voor levensonderhoud wordt het inkomen van de partner meegeteld bij de beoordeling of u in aanmerking komt.

Liemers Ondernemersportaal

Ondersteuning voor ondernemers in de Liemers

Al meer dan een jaar ondervinden we de gevolgen van het Coronavirus. Voor veel ondernemers heeft dit grote gevolgen gehad of zijn de problemen nog steeds niet opgelost. We begrijpen de impact en de zorgen die daarbij komen kijken.

De Liemerse gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar werken samen om de Liemerse ondernemers op dit moment op de beste manier te ondersteunen.

Ondersteuning van de gemeente

We horen u denken: Hoe kan de gemeente mij helpen nu het water me nog steeds aan de lippen staat? Een gemeente heeft daar toch geen verstand van? Nee, dat klopt. Als gemeente kunnen wij u niet zelf helpen, maar we kunnen er wel voor zorgen dat u een luisterend oor krijgt van een professional. Een professional waarmee u kunt sparren, die met u meekijkt en u een onafhankelijk advies geeft over het versterken van uw bedrijf. En het kost u niets!

Uitnodiging voor een online afspraak

Heeft u van de RSD een brief ontvangen voor een online afspraak? U ontvangt tijdig een link voor het Teams overleg en zorg dat u op tijd online bent.
Wilt u een ander tijdstip voorstellen of wilt u de afspraak afzeggen? Bel dan (0316) 279 533 en vraag naar iemand van het Liemers Ondernemersportaal. Als u geen gebruik wilt maken van deze online afspraak, realiseert u zich dan dat dit gevolgen heeft voor het krijgen van een Tozo-uitkering.

Hoe werkt het

  • U woont in de gemeente Duiven, Westervoort of Zevenaar. Of u bent grensondernemer en uw bedrijf is gevestigd in één van deze drie Liemerse gemeenten.
  • U meldt zich hieronder aan bij het Liemers Ondernemersportaal voor ondersteuning.
  • Wij maken een afspraak met u voor o.a. de QuickScan. Deze QuickScan wordt uitgevoerd door een gespecialiseerd bedrijf.
  • Deze specialist kijkt samen met u hoe uw onderneming er voor staat en wat nodig is voor een gezonde toekomst.
  • De QuickScan, het adviesgesprek en eventuele aanvullende ondersteuning wordt u kosteloos en vrijblijvend aangeboden door het Liemers Ondernemersportaal.

Aanmelden voor ondersteuning

Over het Liemers Ondernemersportaal

Het Liemers Ondernemersportaal is een initiatief van de Liemerse gemeenten, RSD de Liemers, Werkgevers-servicepunt Midden Gelderland en ondernemers.

Vragen?

Heeft u een andere vraag aan uw gemeente of aan RSD de Liemers? Bijvoorbeeld over werk en inkomen, belastingen of vergunningen? Stel uw ondernemersvraag hieronder. Binnen 24 uur of op de eerstvolgende werkdag, wordt u door iemand van Liemers Ondernemersportaal teruggebeld. Afhankelijk van uw vraag beantwoorden wij uw vraag of brengen u in contact met de juiste persoon uit ons netwerk, die u kan helpen. Dit kan een overheidsmedewerker zijn van de RSD, WSP of één van de Liemerse gemeenten of een mede-ondernemer.

Stel uw ondernemersvraag

Wat doet de landelijke overheid?

De landelijke overheid heeft naar aanleiding van het coronavirus een pakket maatregelen opgesteld om ondernemers te ondersteunen. Veelgestelde vragen over de financiële maatregelen van het Kabinet voor ondernemers en werkgevers als gevolg van het coronavirus COVID-19 vindt u op de website van de Rijksoverheid.