Important message

Naar aanleiding van de toespraak van premier Rutte moeten veel bedrijven hun deuren tijdelijk sluiten. Komt u door het wegvallen van omzet in de financiële problemen? RSD de Liemers kan u helpen met een Tozo-3 uitkering voor levensonderhoud of bedrijfskapitaal. Op deze website kunt u lezen of u in aanmerking komt.
Heeft u een brief van de RSD ontvangen over het terugbetaling van aflossing en rente voor uw Tozo-lening bedrijfskapitaal? Per 17 december is de terugbetaling uitgesteld tot 1 juli 2021. Lees meer over deze uitstelregeling.

Klantenmap

Als u een bijstandsuitkering of een IOAW/IOAZ-uitkering bij RSD de Liemers aanvraagt, heeft u te maken met de regelingen en de rechten die bij deze uitkering horen. Welke rechten en plichten dit zijn, kunt u hier lezen. Na uw aanvraag wordt u uitgenodigd voor een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek krijgt u deze klantenmap ook overhandigd. In de klantenmap leest u alles over de regelingen en de rechten en plichten die horen bij het ontvangen van een uitkering.

Goed om te weten

  • Ieder half jaar wordt de klantenmap aangepast op de nieuwe normen (per januari en juli).
  • Jaarlijks wordt de klantenmap herzien op gewijzigde wet- en regelgeving en beleidswijzigingen die voor u als klant van de RSD van belang is.
  • Ook wordt jaarlijks het inleverschema van de mutatieformulieren en het betaalschema van de uitkering en vakantiegeld herzien.

Wilt u de klantenmap liever downloaden of printen, klik dan op onderstaand bestand:

pdf Klantenmap Participatiewet januari 2021 (PDF, 579.4 KB) pdf Klantenmap IOAW-IOAZ januari 2021 (PDF, 1.55 MB)