Werken bij de RSD

Bij RSD de Liemers zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Op deze pagina vindt u een overzicht van onze vacatures. U vindt de complete vacature-informatie op Werken in Gelderland.

Klantmanager Statushouders

Als klantmanager Statushouders ben je het aanspreekpunt voor mensen met een voorlopige of voorwaardelijke verblijfsvergunning. Vaak is deze groep beperkt zelfredzaam en heeft veel ondersteuning nodig bij allerlei praktische zaken. Vaak hebben ze ook nauwelijks een eigen netwerk waar ze een beroep op kunnen doen. 
Je werkt pragmatisch en doet wat nodig is. Je staat voor een complexe opdracht. We willen dat de statushouder zo snel mogelijk zelfstandig wordt, de Nederlandse taal beheerst, participeert in de Nederlandse samenleving en uitstroomt naar betaald werk. Jij biedt intensieve begeleiding bij het behalen van hun inburgeringsdiploma, het opbouwen van een netwerk en het vinden van werk of opleiding.

Herken jij jezelf in deze omschrijving? Kijk dan op WerkeninGelderland.nl voor hele vacaturetekst.

Afdelingshoofd

Als afdelingshoofd ben je de spil in onze primaire proces. Je geeft leiding aan de clusters: Zorg & Ondersteuning, Activering, Bemiddeling, Statushouders, Jobcoaching en Ondernemersdienstverlening.

De RSD staat, naast de realisatie van haar bestuurlijke opdracht, voor een veranderopdracht die alle medewerkers raakt. We willen dat alle teams maximaal zelf organiserend werken. We willen de principes van een lerende organisatie beter verankeren en we willen dat onze organisatie door alle medewerkers wordt ervaren als veilig en vertrouwd.

Herken jij jezelf in deze omschrijving en wil jij jouw kwaliteiten hiervoor inzetten? Kijk dan op WerkeninGelderland.nl voor hele vacaturetekst.

Open sollicitaties

Heb je ervaring in het sociaal domein en spreekt de Liemerse no-nonsense mentaliteit je aan? Past ons DNA bij de uitdaging waar jij naar op zoek bent? Stuur dan een open sollicitatie, inclusief cv naar  info@rsddeliemers.nl 
Wij kijken dan of we je deze uitdaging kunnen bieden.