Werken bij de RSD

Bij RSD de Liemers zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Op deze pagina vindt u een overzicht van onze vacatures. U vindt de complete vacature-informatie op Werken in Gelderland.

Klantmanager Jongeren

Wil jij bijdragen aan positieverbetering van de inwoners van de Liemers? Wil jij je verder ontwikkelen als klantmanager binnen de participatiewet specifiek gericht op jongeren van 16 tót 27 jaar? Dan maken wij graag kennis met jou! 
Lees de hele vacaturetekst op Werken in Gelderlandexterne-link-icoon.

Je kunt tot 2  mei solliciteren.

Beleidsadviseur Werk, Participatie en Inkomen

Als beleidsadviseur Werk, Participatie en Inkomen volg, signaleer en analyseer je relevante (beleids-) ontwikkelingen. Je adviseert het bestuur, MT en collega’s over inhoudelijke beleidsthema’s en over relevante effecten. Je ontwikkelt beleid, beleids- en beheersinstrumenten ter implementatie en uitvoering van beleid en creëert draagvlak voor beleid. Je bewaakt en bevordert de integrale samenhang met betrekking tot beleid van verschillende onderdelen in de organisatie. Je vertaalt de ontwikkelingen in beleidsvoorstellen en projecten. Je draagt zorg voor implementatie, voorlichting en communicatie over de voorstellen en projecten. Kortom, je weet waar het over gaat en je kunt draagvlak creëren. Stuur je sollicitatie naar info@rsddeliemers.nl t.a.v. team Beleid & Kwaliteit.

Open sollicitaties

Heb je ervaring in het sociaal domein en spreekt de Liemerse no-nonsense mentaliteit je aan? Past ons DNA bij de uitdaging waar jij naar op zoek bent? Stuur dan een open sollicitatie, inclusief cv naar  info@rsddeliemers.nl
Wij kijken dan of we je deze uitdaging kunnen bieden.