Important message

T/m 31 augustus 2021 kunt u, met terugwerkende kracht tot 1 juli 2021, een Tozo-5 uitkering aanvragen. Bij de Tozo-uitkering voor levensonderhoud wordt het inkomen van de partner meegeteld bij de beoordeling of u in aanmerking komt.

Vacatures

U bekijkt alle vacatures via de RSD app.

Download de gratis app via de Google Play store  (Android) of de App store (IOS/ Apple) door te zoeken op 'RSD de Liemers'. Via de RSD app kunt u betaaldata inzien, contact opnemen met uw klantmanager en alle openstaande vacatures bekijken.  

Tip: vul bij 'instellingen' eenmalig uw gegevens in, dan vult de app deze automatisch in als u snel wilt reageren op vacatures. Ook kunt u bij deze instellingen uw klantmanager instellen, zodat alle reacties bij uw contactpersoon van de RSD binnenkomen.

Wilt u reageren op een vacature? Neem dan via de app of telefonisch contact op met uw klantmanager Bemiddeling of Activering.

De RSD werkt samen met het Werkgeversservicepunt Midden Gelderland (WSP-MG). De accountmanagers van het WSP hebben nauw contact met werkgevers in deze regio. Wilt u als werkgever uw vacature bekend maken? Neem dan contact op met het Werkgeversservicepunt Midden Gelderland