Important message

Naar aanleiding van de toespraak van premier Rutte moeten veel bedrijven hun deuren tijdelijk sluiten. Komt u door het wegvallen van omzet in de financiële problemen? RSD de Liemers kan u helpen met een Tozo-3 uitkering voor levensonderhoud of bedrijfskapitaal. Op deze website kunt u lezen of u in aanmerking komt.
Heeft u een brief van de RSD ontvangen over het terugbetaling van aflossing en rente voor uw Tozo-lening bedrijfskapitaal? Per 17 december is de terugbetaling uitgesteld tot 1 juli 2021. Lees meer over deze uitstelregeling.

Vacatures

U bekijkt alle vacatures via de RSD app.

Download de gratis app via de Google Play store  (Android) of de App store (IOS/ Apple) door te zoeken op 'RSD de Liemers'. Via de RSD app kunt u betaaldata inzien, contact opnemen met uw klantmanager en alle openstaande vacatures bekijken.  

Tip: vul bij 'instellingen' eenmalig uw gegevens in, dan vult de app deze automatisch in als u snel wilt reageren op vacatures. Ook kunt u bij deze instellingen uw klantmanager instellen, zodat alle reacties bij uw contactpersoon van de RSD binnenkomen.

Wilt u reageren op een vacature? Neem dan via de app of telefonisch contact op met uw klantmanager Bemiddeling of Activering.

De RSD werkt samen met het Werkgeversservicepunt Midden Gelderland (WSP-MG). De accountmanagers van het WSP hebben nauw contact met werkgevers in deze regio. Wilt u als werkgever uw vacature bekend maken? Neem dan contact op met het Werkgeversservicepunt Midden Gelderland