Important message

Vanaf nu kunnen ondernemers en zzp’ers een aanvraag of verlenging indienen voor een Tozo 3-uitkering voor levensonderhoud of bedrijfskapitaal. U kunt een uitkering aanvragen tot 1 april 2021.

Tijdens de persconferentie van 13 oktober jl. zijn extra steunmaatregelen genoemd. Op dit moment is nog niet duidelijk welke extra steunmaatregelen worden uitgewerkt en voor welke groep ondernemers deze van toepassing zijn. Zodra hierover meer bekend is, wordt dit op de website van de RSD bekend gemaakt.

Vacatures

U bekijkt alle vacatures via de RSD app.

Download de gratis app via de Google Play store  (Android) of de App store (IOS/ Apple) door te zoeken op 'RSD de Liemers'. Via de RSD app kunt u betaaldata inzien, contact opnemen met uw klantmanager en alle openstaande vacatures bekijken.  

Tip: vul bij 'instellingen' eenmalig uw gegevens in, dan vult de app deze automatisch in als u snel wilt reageren op vacatures. Ook kunt u bij deze instellingen uw klantmanager instellen, zodat alle reacties bij uw contactpersoon van de RSD binnenkomen.

Wilt u reageren op een vacature? Neem dan via de app of telefonisch contact op met uw klantmanager Bemiddeling of Activering.

De RSD werkt samen met het Werkgeversservicepunt Midden Gelderland (WSP-MG). De accountmanagers van het WSP hebben nauw contact met werkgevers in deze regio. Wilt u als werkgever uw vacature bekend maken? Neem dan contact op met het Werkgeversservicepunt Midden Gelderland