Ondernemers, woonachtig in de gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar, kunnen bij RSD de Liemers een Tozo-2 uitkering aanvragen voor levensonderhoud of voor een lening bedrijfskapitaal. 

- Wilt u een Tozo-2 uitkering voor levensonderhoud aanvragen of een Tozo-1 uitkering verlengen? Lees dan eerst de inleiding
- Wilt u een lening voor bedrijfskapitaal aanvragen, lees dan eerst de inleiding voor u een aanvraag doet. 

Heeft u een vraag over de Tozo-regeling voor levensonderhoud of lening voor bedrijfskapitaal? Ga naar de pagina veelgestelde vragen over de Tozo-regeling en kijk of het antwoord op uw vraag er bij staat.

Vacatures

U bekijkt alle vacatures via de RSD app.

Download de gratis app via de Google Play store  (Android) of de App store (IOS/ Apple) door te zoeken op 'RSD de Liemers'. Via de RSD app kunt u betaaldata inzien, contact opnemen met uw klantmanager en alle openstaande vacatures bekijken.  

Tip: vul bij 'instellingen' eenmalig uw gegevens in, dan vult de app deze automatisch in als u snel wilt reageren op vacatures. Ook kunt u bij deze instellingen uw klantmanager instellen, zodat alle reacties bij uw contactpersoon van de RSD binnenkomen.

Wilt u reageren op een vacature? Neem dan via de app of telefonisch contact op met uw klantmanager Bemiddeling of Activering.

De RSD werkt samen met het Werkgeversservicepunt Midden Gelderland (WSP-MG). De accountmanagers van het WSP hebben nauw contact met werkgevers in deze regio. Wilt u als werkgever uw vacature bekend maken? Neem dan contact op met het Werkgeversservicepunt Midden Gelderland