Parkeren bij de Turmac Cultuurfabriek

16 januari 2023
Nieuws

Met ingang van 1 januari 2023 kunt u alleen nog met een parkeervergunning parkeren in de woonwijk rondom de Turmac Cultuurfabriek. Bezoekers van de Turmac Cultuurfabriek kunnen hun auto op het gratis parkeerterrein bij het spoor of bij het treinstation parkeren. Ook kunnen zij betaald parkeren op andere locaties in de stad.

Zeker bij slecht weer komen veel bezoekers met de auto naar de Turmac Cultuurfabriek. De parkeerplaats bij het spoor is dan overvol, waardoor parkeren niet meer mogelijk is.

Ook RSD de Liemers heeft het kantoor in de Turmac Cultuurfabriek. ‘Wij zien dat klanten, onbedoeld, te laat op hun afspraak komen. Dat is vooral voor de klanten vervelend. Daarnaast kunnen we ons ook goed voorstellen dat betaald parkeren voor inwoners die leven van een bijstandsuitkering soms niet binnen het budget past’, aldus Wilfred Hekkers, directeur RSD.

We vragen de bezoekers van de RSD om zoveel mogelijk met de fiets, lopend of met het OV te komen. Bezoekers die een invalidenparkeerkaart hebben, kunnen aan de voorzijde, ingang Kerkstraat, gratis parkeren.