Kom naar het RSD Ondernemersloket

20 september 2023
Ondernemers

Het RSD Ondernemersloket is telefonisch bereikbaar op (0316) 279 533. Ondernemers kunnen dan vrijblijvend advies vragen aan de RSD over bijvoorbeeld hulp bij schuldsanering, tijdelijke inkomensondersteuning of een lening voor bedrijfskapitaal. Maar ook als ondernemers overwegen om te stoppen met hun bedrijf omdat er onvoldoende toekomstperspectief is, is het belangrijk om tijdig advies in te winnen.

Bel voor een afspraak. De RSD kijkt dan welke partij u kan helpen. Misschien kan de gemeente deze ondersteuning voor u inkopen. Wacht niet af, maar doe iets, om te kunnen blijven ondernemen!

Vragen?

Zit u met uw onderneming in zwaar weer? En heeft u vragen, hoe nu verder? De RSD biedt extra hulp. Bijvoorbeeld door het aanbieden van adviezen, coachingsgesprekken of het verstrekken van een lening voor bedrijfskapitaal. Deze hulp wordt gecoördineerd door het RSD Ondernemersloket. Zij zijn uw aanspreekpunt, luisteren naar uw vragen en kijken welke hulp nodig is. Als het nodig is, kunnen wij specialisten inhuren om u verder te helpen.

Contact met het RSD Ondernemersloket

Vul het contactformulier in. Of bel (0316) 279 533 en vraag naar het Ondernemersloket.