Landschap met water en bomen

Kom naar het RSD Ondernemersloket

20 september 2023
Ondernemers

Vanaf donderdagochtend 28 september gaat het RSD Ondernemersloket wekelijks een inloopspreekuur houden. Ondernemers kunnen dan vrijblijvend advies vragen aan de RSD over bijvoorbeeld hulp bij schuldsanering, tijdelijke inkomensondersteuning of een lening voor bedrijfskapitaal. Maar ook als ondernemers overwegen om te stoppen met hun bedrijf omdat er onvoldoende toekomstperspectief is, is het belangrijk om tijdig advies in te winnen.

Het eerste inloopspreekuur vindt plaats tijdens de Week van de Ontmoeting. Een initiatief van de Turmac Cultuurfabriek waarin alle organisatie, die in dit cultureel erfgoed gevestigd zijn, zich gezamenlijk presenteren. Tijdens het inloopspreekuur (van 9.00 – 12.30 uur spreekkamer 25) kunt u vragen stellen over het voortzetten van uw bedrijf, ondersteuning bij het wegwerken van opgelopen schulden of betalingsachterstanden bij bijvoorbeeld de belastingdienst. De RSD kijkt welke partij u kan helpen. Misschien kan de gemeente deze ondersteuning voor u inkopen. Wacht niet af, maar doe iets!! Kom naar het inloopspreekuur van het RSD Ondernemersloket: Om te kunnen blijven ondernemen!

Week van de Ontmoeting – 28 september t/m 4 oktober – Turmac Cultuurfabriek

De Week van de Ontmoeting biedt de inwoners van de gemeente Zevenaar de gelegenheid om op een laagdrempelige manier andere inwoners te ontmoeten en samen deel te nemen aan workshops, lezingen of rondleidingen. Of te genieten van een kop koffie/thee tijdens een voorstelling of optreden. Het hele programma van de Week van de Ontmoeting vindt u op www.turmaccultuurfabriek.nl/ontmoeting

Toch nog vragen?

Zit u met uw onderneming in zwaar weer? En heeft u vragen, hoe nu verder? De gemeente Zevenaar biedt extra hulp. Bijvoorbeeld door het aanbieden van adviezen, coachingsgesprekken of het verstrekken van een lening voor bedrijfskapitaal. Deze hulp wordt gecoördineerd door het RSD Ondernemersloket. Zij zijn uw aanspreekpunt, luisteren naar uw vragen en kijken welke hulp nodig is. Als het nodig is, kunnen wij specialisten inhuren om u verder te helpen.

Contact met het RSD Ondernemersloket

Ga naar de website van RSD de Liemers en vul het contactformulier in. Of bel (0316) 279 533 en vraag naar het Ondernemersloket. U kunt ook vrijblijvend het inloopspreekuur bezoeken, elke donderdag van 9.00 – 12.30 uur, spreekkamer 25 bij de RSD.