Doe íets!! Om te kunnen blijven ondernemen

23 augustus 2023
Ondernemers

Ondernemers ondervinden nog steeds veel problemen, in eerste instantie veroorzaakt door de Coronacrisis, gevolgd door de energiecrisis en inflatiecrisis (als gevolg van de oorlog in Oekraïne). Door crisis op crisis is het voor veel ondernemers lastig om bijvoorbeeld het betalingsuitstel van de Belastingdienst tijdens de Coronacrisis nu weer op te pakken en te gaan aflossen. Een groot deel van de ondernemers die moeten gaan aflossen en dat niet kunnen, wachten af.

Vanaf 1 oktober 2022 moet de ontstane Corona belastingschuld afgelost worden. De belastingdienst heeft hiervoor een aantal versoepelingen ingesteld, waar de ondernemer gedurende de hele aflossingsperiode gebruik van kan maken. Dus ook als het in eerste instantie wel lukte om af te lossen, maar nu niet meer. Wacht niet af, maar doe iets!! Neem contact op met de belastingdienst en kom in actie. Om te kunnen blijven ondernemen!

Meer informatie

Op de website van de Belastingdienst vindt u meer informatieexterne-link-icoon.  

Toch nog vragen?

Zit u met uw onderneming in zwaar weer? En heeft u vragen, hoe nu verder? De gemeente biedt extra hulp. Bijvoorbeeld door het aanbieden van adviezen, coachingsgesprekken of het verstrekken van een lening voor bedrijfskapitaal. Deze hulp wordt gecoördineerd door het RSD Ondernemersloket. Zij zijn uw aanspreekpunt, luisteren naar uw vragen en kijken welke hulp nodig is. Als het nodig is, kunnen wij specialisten inhuren om u verder te helpen.

Contact met het RSD Ondernemersloket

Vul het contactformulier in. Of bel (0316) 279 533 en vraag naar het Ondernemersloket.