other iconWebpanel

Wij vinden de mening van inwoners over onze website heel belangrijk. Daarom vragen wij de mening van het RSD Webpanel.

Denkt u mee over onze website(s)? 

Iedere dag bezoeken honderden mensen uit de Liemers de website van hun gemeente of van RSD de Liemers.

Mensen bezoeken de website van de gemeente om verschillende redenen. Bijvoorbeeld om een afspraak te maken of een verhuizing door te geven. Ook is op de website van de gemeente veel informatie te vinden over verschillende onderwerpen.

Inwoners van de drie Liemerse gemeenten kunnen ook naar de website van RSD de Liemers gaan als ze bijvoorbeeld een bijstandsuitkering willen aanvragen of begeleiding nodig hebben bij het vinden van werk.

Websites

We vinden het belangrijk dat u de websites www.rsddeliemers.nl, www.duiven.nl, www.westervoort.nl, en www.zevenaar.nl, goed kunt gebruiken. Er komt regelmatig nieuwe informatie op de websites en daarnaast worden de sites regelmatig onderhouden. We maken o.a. gebruik van websitestatistieken om aanpassingen te doen.

Meld u aan voor het webpanel

Als inwoner van de Liemers kunt u helpen onze websites verder te verbeteren.

  • Kunt u informatie goed vinden?
  • Is de indeling van de sites handig?
  • Begrijpt u hoe de website in elkaar zit?
  • Kunt u de informatie op de website goed lezen?

Zomaar wat vragen waar we graag antwoord op willen hebben. Om deze reden is er een Liemers Webpanel.

Wie kan zich aanmelden voor het webpanel?

Iedereen kan meedoen. Het maakt dus niet uit wat uw leeftijd of achtergrond is. U doet mee op vrijwillige basis. Als het goed is, zijn verschillende leeftijdsgroepen en een mix van inwoners aanwezig in het webpanel. Jongeren, ouderen, ondernemers, maar ook mensen met een beperking (denk aan slechtzienden of mensen die moeite hebben met lezen). U kunt laten weten of u wilt meepraten het digitale aanmeldformulier in te vullen op de website van uw woongemeente. Daar geeft u aan of u wilt meepraten over de website van de gemeente, de RSD of allebei. Het is ook mogelijk om te laten weten wat voor u de reden is om mee te doen.

Wat kunt u verwachten?

Als lid van het webpanel vragen wij u een aantal keer in een jaar om mee te denken. Als het mogelijk is organiseren we een bijeenkomst op het gemeentehuis. Maar we kunnen u ook digitaal een aantal vragen stellen. 

Interesse? Meld u aan!

Wilt u meedoen? Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de site van uw gemeente:

Gemeente Duiven

Gemeente Westervoort

Gemeente Zevenaar