Important message

Ondernemers, woonachtig in de gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar, kunnen bij RSD de Liemers een Tozo-2 uitkering aanvragen voor levensonderhoud of voor een lening bedrijfskapitaal. 

- Wilt u een Tozo-2 uitkering voor levensonderhoud aanvragen of een Tozo-1 uitkering verlengen? Lees dan eerst de inleiding
- Wilt u een lening voor bedrijfskapitaal aanvragen, lees dan eerst de inleiding voor u een aanvraag doet. 

Heeft u een vraag over de Tozo-regeling voor levensonderhoud of lening voor bedrijfskapitaal? Ga naar de pagina veelgestelde vragen over de Tozo-regeling en kijk of het antwoord op uw vraag er bij staat.

Parkeren bij de RSD

14 oktober 2019
Door de bouwactiviteiten van Hal 12 kunnen er onoverzichtelijke situaties ontstaan. Daarom is het niet meer mogelijk te parkeren voor het gemeentehuis, de bibliotheek en de RSD aan de Kerkstraat.

In verband met de bouwactiviteiten van Hal 12, aan de Kerkstraat, is het tot nader order niet mogelijk te parkeren voor het gemeentehuis, de RSD en de bibliotheek. U kunt gratis parkeren op het terrein bij de spoorwegovergang Stationsplein/Ringbaan Zuid. U kunt deze parkeerplaats bereiken via de Vondellaan-Babberichseweg (voor uw navigatie, voer in: Babberichseweg 2a). U kunt ook betaald parkeren op het Masiusplein. Vanaf beide parkeerplaatsen loopt u dan via de Kerkstraat naar de RSD.

 

Parkeren bezoek gemeentehuis of Hal 12