Important message

Ondernemers kunnen bij RSD de Liemers een Tozo-4 uitkering voor levensonderhoud of bedrijfskapitaal aanvragen. De Tozo-uitkering is een gezinsuitkering. Het inkomen van de partner telt mee bij de beoordeling of u in aanmerking komt. Voor de inkomstenbelasting wordt de Tozo-uitkering voor de helft toegerekend aan het inkomen van de partner. U moet wel wonen in de gemeente Duiven, Westervoort of Zevenaar.

Parkeren bij de RSD

14 oktober 2019
Door de bouwactiviteiten van Hal 12 kunnen er onoverzichtelijke situaties ontstaan. Daarom is het niet meer mogelijk te parkeren voor het gemeentehuis, de bibliotheek en de RSD aan de Kerkstraat.

In verband met de bouwactiviteiten van Hal 12, aan de Kerkstraat, is het tot nader order niet mogelijk te parkeren voor het gemeentehuis, de RSD en de bibliotheek. U kunt gratis parkeren op het terrein bij de spoorwegovergang Stationsplein/Ringbaan Zuid. U kunt deze parkeerplaats bereiken via de Vondellaan-Babberichseweg (voor uw navigatie, voer in: Babberichseweg 2a). U kunt ook betaald parkeren op het Masiusplein. Vanaf beide parkeerplaatsen loopt u dan via de Kerkstraat naar de RSD.

 

Parkeren bezoek gemeentehuis of Hal 12