Important message

Vanaf nu kunnen ondernemers en zzp’ers een aanvraag of verlenging indienen voor een Tozo 3-uitkering voor levensonderhoud of bedrijfskapitaal. U kunt een uitkering aanvragen tot 1 april 2021.

Tijdens de persconferentie van 13 oktober jl. zijn extra steunmaatregelen genoemd. Op dit moment is nog niet duidelijk welke extra steunmaatregelen worden uitgewerkt en voor welke groep ondernemers deze van toepassing zijn. Zodra hierover meer bekend is, wordt dit op de website van de RSD bekend gemaakt.

Parkeren bij de RSD

14 oktober 2019
Door de bouwactiviteiten van Hal 12 kunnen er onoverzichtelijke situaties ontstaan. Daarom is het niet meer mogelijk te parkeren voor het gemeentehuis, de bibliotheek en de RSD aan de Kerkstraat.

In verband met de bouwactiviteiten van Hal 12, aan de Kerkstraat, is het tot nader order niet mogelijk te parkeren voor het gemeentehuis, de RSD en de bibliotheek. U kunt gratis parkeren op het terrein bij de spoorwegovergang Stationsplein/Ringbaan Zuid. U kunt deze parkeerplaats bereiken via de Vondellaan-Babberichseweg (voor uw navigatie, voer in: Babberichseweg 2a). U kunt ook betaald parkeren op het Masiusplein. Vanaf beide parkeerplaatsen loopt u dan via de Kerkstraat naar de RSD.

 

Parkeren bezoek gemeentehuis of Hal 12