Important message

Naar aanleiding van de toespraak van premier Rutte moeten veel bedrijven hun deuren tijdelijk sluiten. Komt u door het wegvallen van omzet in de financiële problemen? RSD de Liemers kan u helpen met een Tozo-3 uitkering voor levensonderhoud of bedrijfskapitaal. Op deze website kunt u lezen of u in aanmerking komt.
Heeft u een brief van de RSD ontvangen over het terugbetaling van aflossing en rente voor uw Tozo-lening bedrijfskapitaal? Per 17 december is de terugbetaling uitgesteld tot 1 juli 2021. Lees meer over deze uitstelregeling.

Parkeren bij de RSD

14 oktober 2019
Door de bouwactiviteiten van Hal 12 kunnen er onoverzichtelijke situaties ontstaan. Daarom is het niet meer mogelijk te parkeren voor het gemeentehuis, de bibliotheek en de RSD aan de Kerkstraat.

In verband met de bouwactiviteiten van Hal 12, aan de Kerkstraat, is het tot nader order niet mogelijk te parkeren voor het gemeentehuis, de RSD en de bibliotheek. U kunt gratis parkeren op het terrein bij de spoorwegovergang Stationsplein/Ringbaan Zuid. U kunt deze parkeerplaats bereiken via de Vondellaan-Babberichseweg (voor uw navigatie, voer in: Babberichseweg 2a). U kunt ook betaald parkeren op het Masiusplein. Vanaf beide parkeerplaatsen loopt u dan via de Kerkstraat naar de RSD.

 

Parkeren bezoek gemeentehuis of Hal 12