Important message

Ondernemers, woonachtig in de gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar, kunnen bij RSD de Liemers een Tozo uitkering aanvragen voor levensonderhoud of voor een lening bedrijfskapitaal.
Vanaf begin oktober 2020 kunt u een aanvraag Tozo-3 doen via het digitale aanvraagformulier op deze website. Zodra het formulier online staat, wordt dit via de LinkedIn pagina van de RSD bekend gemaakt.

Heeft u een vraag over de Tozo-regeling voor levensonderhoud of lening voor bedrijfskapitaal? Ga naar de pagina veelgestelde vragen over de Tozo-regeling en kijk of het antwoord op uw vraag er bij staat.

Contact met RSD de Liemers

RSD de Liemers helpt u graag goed. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Daarom werken wij alleen op afspraak. Wilt u uw klantmanager spreken? Maak dan per telefoon of e-mail een afspraak.

Ontvangt u een uitkering van RSD de Liemers en heeft u een vraag? Stuur uw klantmanager een e-mail of bel ons tijdens onze openingstijden.

Overweegt u een uitkering aan te vragen en wilt u vooraf meer informatie? U kunt ons dan elke werkdag tussen 8.30 uur en 12.30 uur bellen. 

Bezoekadres

Kerkstraat 27
6901 AA Zevenaar

E-mail: info@rsddeliemers.nl
Telefoon: (0316) 279 533

Openingstijden

maandag t/m donderdag 8.30 - 17.00 uur
vrijdag 8.30 - 12.30 uur

Contactformulier