Aanvraag reiskostenvergoeding

Goed om te weten

Als de RSD de reiskostenvergoeding aan u toekent, kunt uw reiskosten hier online terugvragen. U heeft geen recht op vergoeding als de reisafstand minder is dan 4 km enkele reis of als de reiskosten al door een andere partij worden vergoed. Twijfelt u of u in aanmerking komt voor een reiskostenvergoeding? Neem dan contact op met uw klantmanager.

Vergoeding

Als u met auto, scooter of fiets reist, krijgt u € 0,19 per kilometer vergoed. Reist u met het openbaar vervoer, dan krijgt u alle gemaakte kosten vergoed.

De vergoeding wordt berekend op basis van de kortste route via de routeplanner van de ANWB (auto) of de ritprijs via 9292OV.nl (openbaar vervoer).

Uitleg gebruik PDF

Om uw reiskosten digitaal te declareren dient u het declaratieformulier digitaal in te vullen. Het declaratieformulier is een PDF formulier, deze kunt u downloaden in de aanvraag en opent u met Adobe Acrobat Reader. Wanneer u deze software nog niet op uw computer heeft staan kunt u deze hier downloaden.

Wanneer u het document heeft opgeslagen en geopend kunt u deze digitaal invullen. Wanneer u klaar bent met invullen slaat u het document nogmaals op uw computer op. Vervolgens opent u de aanvraag door hierboven op de button 'Reiskostenvergoeding aanvragen met DigiD' te drukken. U logt in met uw DigiD, waarna automatisch uw naam, adres en woonplaats wordt getoond. U vindt in dit scherm de mogelijkheid om declaratieformulier te uploaden. Klik op bladeren, en selecteert vervolgens het juiste document. Klik op 'Uploaden' en het formulier wordt toegevoegd aan de aanvraag.

Niet digitaal aanvragen?

Heeft u geen Digid of wilt u het formulier niet digitaal aanvragen, dan kunt u het declaratieformulier downloaden of afhalen bij de receptie van de RSD. U kunt het ingevulde declaratieformulier afgeven aan de receptie, mailen naar info@rsddeliemers.nl, per post sturen naar:

RSD de Liemers
Kerkstraat 27
6901 AA Zevenaar

pdf Declaratieformulier reiskosten (PDF, 113.92 KB)