Important message

Heeft u als ondernemer vragen, hulp of financiële ondersteuning nodig? De RSD kan u mogelijk helpen. Bijvoorbeeld met een Bbz inkomensaanvulling of bedrijfskrediet. Kijk op www.krijgikbbz.nl en doe de check.

Aanvraag reiskostenvergoeding

Goed om te weten

Als de RSD de reiskostenvergoeding aan u toekent, kunt uw reiskosten hier online terugvragen. U heeft geen recht op vergoeding als de reisafstand minder is dan 4 km enkele reis of als de reiskosten al door een andere partij worden vergoed. Twijfelt u of u in aanmerking komt voor een reiskostenvergoeding? Neem dan contact op met uw klantmanager.

Vergoeding

Als u met auto, scooter of fiets reist, krijgt u € 0,19 per kilometer vergoed. Reist u met het openbaar vervoer, dan krijgt u alle gemaakte kosten vergoed. 

De vergoeding wordt berekend op basis van de kortste route via de routeplanner van de ANWB (auto) of de ritprijs via 9292OV.nl (openbaar vervoer).

Digitaal aanvragen

Hoe werkt het

  • Wilt u de declaratie online indienen? Zorg dan eerst voor een compleet ingevuld en ondertekend declaratieformulier. U kunt hiervoor onderstaand formulier downloaden, online invullen en printen.
pdf Declaratieformulier reiskosten (PDF, 345.99 KB)

 

Let op: gebruik dit formulier alleen wanneer u uw declaratie online wilt indienen via DigiD. Wilt u uw declaratieformulier liever per post of via uw klantmanager inleveren? Gebruik dan het niet-digitale formulier. U vindt dit niet-digitale formulier onder het tabje Niet digitaal aanvragen.

  • Het declaratieformulier moet worden ondertekend door uzelf en uw werkbegeleider of opleider. Vervolgens scant u het formulier in en slaat u het op als bestand op uw computer.
  • Klik op bovenstaande button Aanvragen met DigiD (wilt u eerst meer informatie over DigiD, lees dan onze Uitleg DigiD).
  • Zodra u bent ingelogd worden uw naam, adres en woonplaats automatisch getoond. Vul uw emailadres in en eventueel uw telefoonnummer. Uw emailadres hebben wij nodig zodat wij u een bevestiging van de aanvraag per mail kunnen sturen.
  • U vindt in dit formulier de mogelijkheid om het declaratieformulier te uploaden. Klik op 'Bladeren', en selecteer vervolgens het juiste document. Klik op 'Uploaden' en het formulier wordt toegevoegd aan uw aanvraag.
  • Teken vervolgens de verklaring door middel van het zetten van vinkje. Tot slot klikt u op de button Indienen en de aanvraag wordt verzonden naar de RSD. U ontvangt op uw e-mailadres een bevestiging van de aanvraag.

Privacy

RSD de Liemers gebruikt uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarmee u ze op de website achterlaat. Lees meer hierover in onze Privacyverklaring.

Niet digitaal aanvragen

Heeft u geen DigiD of wilt u het formulier niet digitaal aanvragen, dan kunt u het declaratieformulier downloaden of afhalen bij de receptie van de RSD. U kunt het ingevulde declaratieformulier afgeven aan de receptie, mailen naar info@rsddeliemers.nl, per post sturen naar:

RSD de Liemers
Kerkstraat 27
6901 AA Zevenaar

pdf Declaratieformulier reiskosten (niet-digitaal aanvragen) (PDF, 258.7 KB)