Important message

Door de aangepaste coronamaatregelen zijn de RSD-balies op maandag t/m vrijdag alleen in de ochtend geopend van 08.30 – 12.30 uur. De RSD is telefonisch bereikbaar op maandag t/m donderdag van 08.30 – 17.00 uur en op vrijdag van 08.30 – 12.30 uur. U kunt ook een mail sturen naar info@rsddeliemers.nl.

Werkzaamheden voorterrein Turmac Cultuurfabriek

12 oktober 2021
Op maandag 11 oktober zijn de werkzaamheden gestart voor de herinrichting van het voorterrein van de Turmac Cultuurfabriek aan de Kerkstraat. Vooralsnog blijft de Turmac Cultuurfabriek (en dus de RSD) normaal bereikbaar. Zodra het hele plein wordt opgebroken, worden er looproutes aangegeven.

Welke voorbereidende werkzaamheden voert de aannemer uit?

  • De struiken en andere lage beplanting worden verwijderd.
  • Het dek van de bestaande sprinklerkelder wordt verwijderd.
  • De kabels en leidingen die niet in gebruik zijn, worden verwijderd.
  • De voorbereidende werkzaamheden duren ongeveer drie weken.

Welke hinder heeft u van de werkzaamheden?

U heeft minimaal hinder van de werkzaamheden omdat deze op het terrein zelf plaatsvinden. Wel kunt u tijdens de werkdagen (van 7.00-17.00 uur) wat geluidshinder hebben door de werkzaamheden en het transport. De aannemer doet zijn uiterste best om de overlast tot een minimum te beperken.

Wanneer start de herinrichting van de Kerkstraat?

Als het voorterrein klaar is, start de aannemer met de herinrichting van de Kerkstraat. Wanneer dit is, is nu nog moeilijk te zeggen. Hiervoor zijn we onder andere afhankelijk van de weersomstandigheden. Voor de start van deze werkzaamheden, nodigen wij u uit voor een inloopbijeenkomst om de werkwijze toe te lichten.