Important message

Door de aangepaste coronamaatregelen zijn de RSD-balies op maandag t/m vrijdag alleen in de ochtend geopend van 08.30 – 12.30 uur. De RSD is telefonisch bereikbaar op maandag t/m donderdag van 08.30 – 17.00 uur en op vrijdag van 08.30 – 12.30 uur. U kunt ook een mail sturen naar info@rsddeliemers.nl.

Vondst explosief op terrein Turmac Cultuurfabriek

22 november 2021
Op maandagochtend 22 november is een explosief op het voorterrein van de Turmac Cultuurfabriek aangetroffen. Vanwege onderzoek zijn de Kerkstraat en de straten die aan het pand grenzen, afgesloten. De Turmac Cultuurfabriek is ontruimd.

De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EODD) is ter plaatse om onderzoek te doen. Het explosief is ontdekt tijdens graafwerkzaamheden op het voorterrein van de Turmac Cultuurfabriek.  De Kerkstraat is afgesloten vanaf de hoek Wittenburgstraat tot aan het Stationsplein. Aan iedereen het dringende verzoek weg te blijven. Nadere berichtgeving volgt.

Gemeentehuis gesloten
De Turmac Cultuurfabriek is ontruimd. Dit betekent dat o.a. RSD de Liemers, het gemeentehuis en de bibliotheek op dit moment gesloten zijn. Het is ook niet mogelijk om een bezoek te brengen aan andere partners in de Turmac Cultuurfabriek. Heeft u een afspraak bij de RSD? Collega's van de RSD nemen contact op om de afspraak te verplaatsen naar een later moment.  Heeft u geen afspraak maar wilde u vanmiddag langskomen? Graag willen wij u vragen om dit op een ander moment te doen. Excuses voor het ongemak.