Toekomstgericht lesprogramma voor ondernemers

31 mei 2023
Nieuws

Toekomstgericht ondernemen is een programma voor ondernemers. Tijdens dit 6 weken durende programma maak je een duurzaam business model, zodat je klaar bent voor het ondernemerschap van de toekomst. In samenwerking met de Groene Metropoolregio wordt dit programma aangeboden tegen een gereduceerd tarief.

Deze training wordt verzorgd door Qredits. Samen met maximaal 15 andere gelijkgestemde ondernemers volgt u een lesprogramma van 6 weken. Het doel is om tijdens dit programma een duurzaam businessmodel op papier te zetten. Er is veel persoonlijke aandacht. Naast de hoofddocent, wordt u geïnspireerd door vier experts.

In september 2023 start deze training ook in Zevenaar. De training omvat 6 theorielessen in de avond (19.00 - 22.00 uur). Daarna volgt het 100 dagen plan om de theorie in de praktijk te brengen. 

Wilt u met vertrouwen de toekomst tegemoet?

Het kan met de juiste draai aan uw businessmodel. Voor startende ondernemers of bestaande ondernemers die willen gaan hervormen of vernieuwen is het programma ‘Toekomstgericht Ondernemen’ de uitkomst.

Gereduceerd tarief

Ondernemers kunnen deelnemen tegen een gereduceerd tarief van € 165,30 exclusief BTW i.p.v. € 400. Het andere deel wordt betaald door de Groene Metropoolregio.

Meer over het lesprogramma en welke ondernemers hiervoor in aanmerking komen, vindt u op de website van Qreditsexterne-link-icoon.