Important message

Door de aangepaste coronamaatregelen zijn de RSD-balies op maandag t/m vrijdag alleen in de ochtend geopend van 08.30 – 12.30 uur. De RSD is telefonisch bereikbaar op maandag t/m donderdag van 08.30 – 17.00 uur en op vrijdag van 08.30 – 12.30 uur. U kunt ook een mail sturen naar info@rsddeliemers.nl.

RSD Ondernemersloket

Vanaf 1 oktober 2021 vervallen alle Coronasteunmaatregelen voor ondernemers, waaronder de Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo). Zijn voor u de problemen nog niet opgelost en ondervindt u nog steeds problemen om in uw eigen inkomen te voorzien of is het voortbestaan van uw bedrijf niet zeker? De RSD biedt namens de Liemerse gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar ondersteuning aan deze Liemerse ondernemers.  

Vragen?

Heeft u een vraag aan uw gemeente of aan RSD de Liemers? Vul het contactformulier voor ondernemers in via onderstaande button. Binnen 2 werkdagen wordt u door iemand van het Ondernemersloket van de RSD teruggebeld om een afspraak te maken. Afhankelijk van uw vraag beantwoorden wij uw vraag of brengen u in contact met de juiste persoon uit ons netwerk.

Neem contact op