Important message

Heeft u als ondernemer vragen, hulp of financiële ondersteuning nodig? De RSD kan u mogelijk helpen. Bijvoorbeeld met een Bbz inkomensaanvulling of bedrijfskrediet. Kijk op www.krijgikbbz.nl en doe de check.

RSD-maatregelen coronavirus

De Nederlandse regering heeft maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het coronavirus te beperken. RSD de Liemers heeft richtlijnen opgesteld voor het contact met klanten en relaties.

Heeft een afspraak met uw klantmanager bij de RSD?
Wij hanteren de RIVM maatregelen om het Coronavirus tegen te gaan. Check de regels en kom dan pas naar Zevenaar.

Basisregels voor iedereen (Rijksoverheid) - Nederlands

Basisregels voor iedereen (Rijksoverheid) - Engels

Basisregels voor iedereen (Rijksoverheid) - Turks

Basisregels voor iedereen (Rijksoverheid) - Arabisch

Contact

Om verspreiding van het coronavirus te beperken zijn de volgende maatregelen van kracht:

  • De medewerkers van RSD de Liemers werken zoveel mogelijk thuis. Het telefoonnummer van de RSD (0316) 279 533 wordt wel beantwoord. U kunt een terugbelverzoek achterlaten en u wordt door de betreffende medewerker teruggebeld. U kunt ook een mail sturen naar de medewerker.

Afspraken

  • Alle afspraken op het kantoor van de RSD worden omgezet in telefonische afspraken. Heeft u een afspraak met uw klantmanager, dan belt uw klantmanager u op de afgesproken tijd.
  • Alle bijeenkomsten in groepen zijn geannuleerd. Zodra deze groepsbijeenkomsten weer door kunnen gaan, wordt u hierover geïnformeerd.

Afspraken met uw RSD-klantmanager

De RSD vindt het contact met haar klanten heel belangrijk. In verband met de coronacrisis zijn afspraken met klanten in principe telefonisch. Is het lastig om telefonisch te overleggen, neemt u dan contact op met uw klantmanager. Dat kan per telefoon (0316) 279 533 of stuur uw klantmanager een mail. Wij hopen dat u begrip heeft voor deze situatie.

Heeft u vragen die in dit bericht niet worden beantwoord? Neem dan contact op met de receptie van RSD de Liemers (0316) 279 533.