Important message

Ondernemers, woonachtig in de gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar, kunnen bij RSD de Liemers een Tozo uitkering aanvragen voor levensonderhoud of voor een lening bedrijfskapitaal.
Vanaf begin oktober 2020 kunt u een aanvraag Tozo-3 doen via het digitale aanvraagformulier op deze website. Zodra het formulier online staat, wordt dit via de LinkedIn pagina van de RSD bekend gemaakt.

Heeft u een vraag over de Tozo-regeling voor levensonderhoud of lening voor bedrijfskapitaal? Ga naar de pagina veelgestelde vragen over de Tozo-regeling en kijk of het antwoord op uw vraag er bij staat.

RSD-maatregelen coronavirus

De Nederlandse regering heeft maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het coronavirus te beperken. RSD de Liemers heeft richtlijnen opgesteld voor het contact met klanten en relaties.

Contact

Om verspreiding van het coronavirus te beperken zijn de volgende maatregelen van kracht:

  • De medewerkers van RSD de Liemers werken zoveel mogelijk thuis. Het telefoonnummer van de RSD (0316) 279 533 wordt wel beantwoord. U kunt een terugbelverzoek achterlaten en u wordt door de betreffende medewerker teruggebeld. U kunt ook een mail sturen naar de medewerker.

Afspraken

  • Alle afspraken op het kantoor van de RSD worden omgezet in telefonische afspraken. Heeft u een afspraak met uw klantmanager, dan belt uw klantmanager u op de afgesproken tijd.
  • Alle bijeenkomsten in groepen zijn geannuleerd. Zodra deze groepsbijeenkomsten weer door kunnen gaan, wordt u hierover geïnformeerd.

Afspraken met uw RSD-klantmanager

De RSD vindt het contact met haar klanten heel belangrijk. Door de coronacrisis krijgt de RSD veel nieuwe klanten die financiële hulp vragen. Daarom hebben wij besloten alle afspraken met uw klantmanager op dit moment niet door te laten gaan. Hiermee kunnen wij meer mensen inzetten om alle nieuwe aanvragen te verwerken. Heeft u toch een vraag aan uw klantmanager die niet kan wachten, stuurt u dan een mail naar uw klantmanager. Wij hopen dat u begrip heeft voor deze situatie.

Heeft u vragen die in dit bericht niet worden beantwoord? Neem dan contact op met de receptie van RSD de Liemers (0316) 279 533.