Important message

Heeft u als ondernemer vragen, hulp of financiële ondersteuning nodig? De RSD kan u mogelijk helpen. Bijvoorbeeld met een Bbz inkomensaanvulling of bedrijfskrediet. Kijk op www.krijgikbbz.nl en doe de check.

Ondersteuning

Zoekt u werk? De RSD de Liemers ondersteunt u bij het zoeken en vinden van werk. Is betaald werk voor u nog niet haalbaar? Ook dan helpen we u graag, bijvoorbeeld door middel van trainingen, vrijwilligerswerk, coaching of een werkervaringsplek.

Op zoek naar werk? De RSD biedt verschillende manieren aan om u te helpen aan de slag te gaan. Ook wanneer u moeilijk werk kunt vinden of geen uitkering hebt.  Meer weten? Neem contact op met de RSD en maak een afspraak met uw klantmanager.

Er zijn veel verschillende vormen van re-integratie en activering en diverse vormen van training en scholing. We zoeken naar dat wat het meeste bij u en uw situatie past. Daarbij is het uitgangspunt de kortste weg naar werk. Ook is binnen de Participatiewet het uitgangspunt dat al het maatschappelijk geaccepteerde werk passend is. Dit betekent ook dat werk dat niet direct aansluit bij uw werkervaring, of werk onder uw opleidingsniveau, passend is.

Deelname aan de trajecten is kosteloos wanneer u een Participatiewet, IOAW of IOAZ uitkering ontvangt. Ontvangt u geen Participatiewet uitkering van de gemeente? Dan gelden andere voorwaarden. Neem hiervoor contact op via het algemene nummer, we helpen u graag verder.

Werkervaringsplekken

U wilt erg graag weer aan de slag, maar u heeft een (groot) gat in uw CV, u mist de juiste werkervaring, u wilt overstappen naar een ander soort werk of u weet niet goed hoeveel uur u kunt werken en waar u goed in bent?

Herkent u één of meerdere van deze dingen? Dan is een werkervaringsplek iets voor u!

Meer informatie over werkervaringsplekken