Important message

Ondernemers kunnen bij RSD de Liemers een Tozo-4 uitkering voor levensonderhoud of bedrijfskapitaal aanvragen. De Tozo-uitkering is een gezinsuitkering. Het inkomen van de partner telt mee bij de beoordeling of u in aanmerking komt. Voor de inkomstenbelasting wordt de Tozo-uitkering voor de helft toegerekend aan het inkomen van de partner. U moet wel wonen in de gemeente Duiven, Westervoort of Zevenaar.

Meesterwerk

Wilt u graag aan het werk in de productie? U kunt dan aan de slag via ons project ‘Meesterwerk’. Meesterwerk biedt betaalde werkplekken bij verschillende werkgevers in de regio.

Wat houdt het precies in?

U gaat eerst drie maanden aan de slag met behoud van uitkering. Op die manier leert u de werkzaamheden, komt u weer in het arbeidsritme en/of werkt u aan uw werknemersvaardigheden. Wanneer u deze periode goed hebt doorlopen, wordt u een betaalde baan aangeboden voor minimaal 6 maanden. Mocht het contract aflopen, dan helpt Meesterwerk u om een andere baan te vinden.

Meesterwerk werkt o.a. samen met de volgende werkgevers:

  • Intermeco, Doetinchem
  • Promens, Zevenaar
  • Derksen Pallets, Pannerden
  • Hollarts, Didam

Wist u dat u ook kunt deelnemen aan dit traject wanneer u een arbeidshandicap heeft? Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij uw klantmanager.

Enthousiast?

Ondertussen hebben in de afgelopen jaren al veel mensen via het Meesterwerk traject een betaalde baan gekregen. Bent u de volgende? U kunt zich aanmelden of meer informatie opvragen bij uw klantmanager Activering of bemiddeling.