Important message

Vanaf 1 oktober stoppen de Tozo-steunmaatregelen. Heeft u vragen of hulp nodig bij het voortzetten van uw bedrijf, hulp bij schulden of het aanvragen van een uitkering. RSD de Liemers kan u ondersteunen

Meedenken over onze website(s)? Meld u aan voor het webpanel!

29 maart 2021
Iedere dag bezoeken honderden mensen uit de Liemers de website van hun gemeente of van RSD de Liemers.

Mensen bezoeken de website van de gemeente om bijvoorbeeld een afspraak te maken of een verhuizing door te geven. Ook is op deze website veel informatie te vinden over verschillende onderwerpen. Wat zijn de kosten van een nieuw paspoort? Wanneer wordt het afval in mijn straat precies opgehaald? Maar ook: hoe kan ik maatschappelijke ondersteuning aanvragen?

Inwoners van de drie Liemerse gemeenten kunnen ook op de website van RSD de Liemers terecht als ze bijvoorbeeld een bijstandsuitkering willen aanvragen of begeleiding nodig hebben bij het vinden van werk.

Websites

We vinden het belangrijk dat u de websites www.rsddeliemers.nl, www.duiven.nl, www.westervoort.nl en www.zevenaar.nl goed kunt gebruiken. Dagelijks komt er nieuwe informatie op de websites en daarnaast krijgen de sites regelmatig updates. We maken o.a. gebruik van websitestatistieken om de juiste aanpassingen te doen. 

Waarom een webpanel?

Als inwoner van de Liemers kunt u helpen onze websites verder te verbeteren. Kunt u informatie goed vinden? Is de indeling van de sites handig? Begrijpt u hoe de website in elkaar zit? Kunt u de informatie op de website goed lezen? Zomaar wat vragen waar we graag antwoord op zouden willen hebben. Om deze reden richten we een Liemers Webpanel op.

Wie kan zich aanmelden voor het webpanel?

Iedereen die onze websites gebruikt kan meedoen. Het maakt dus niet uit wat uw leeftijd of achtergrond is. Deelname is op vrijwillige basis. In de ideale situatie zijn verschillende leeftijdsgroepen en een mix van doelgroepen vertegenwoordigd in het webpanel. Jongeren, ouderen, ondernemers, maar ook mensen met een beperking (denk aan slechtzienden of laaggeletterden). In het aanmeldformulier geeft u aan of u wilt meepraten over de website van uw gemeente, www.rsddeliemers.nl of allebei. Het is ook mogelijk om te laten weten wat voor u de reden van aanmelding is. 

Wat kunt u verwachten? 

Als lid van het webpanel vragen wij u een aantal keer per jaar om mee te denken. Er wordt gebruikgemaakt van digitale vragenlijsten. U ontvangt in april 2021 de eerste vragenlijst. Zodra het weer mogelijk is organiseren we ook een bijeenkomst op het gemeentehuis. Tijdens deze bijeenkomst testen we de website op gebruiksvriendelijkheid.

Looptijd

We starten het Liemerse Webpanel in eerste instantie voor de duur van twee jaar. Eind 2021 vernieuwen wij de websites. We gebruiken input van het webpanel om onze huidige sites te verbeteren en opmerkingen van u als gebruiker mee te nemen voor de nieuwe websites.

Interesse? Meld u aan!

Wilt u meedoen? Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de site van uw gemeente: 

Gemeente Zevenaar

Gemeente Duiven

Gemeente Westervoort