Important message

Door de aangepaste coronamaatregelen zijn de RSD-balies op maandag t/m vrijdag alleen in de ochtend geopend van 08.30 – 12.30 uur. De RSD is telefonisch bereikbaar op maandag t/m donderdag van 08.30 – 17.00 uur en op vrijdag van 08.30 – 12.30 uur. U kunt ook een mail sturen naar info@rsddeliemers.nl.

Kan de RSD mij helpen?

  1. Stap 1 van 2. Actieve stap: Begin
  2. Stap 2 van 2: Voltooid
Wat is je leeftijd?

Je bent jonger dan 27 jaar. Het Jongerenloket van RSD de Liemers helpt mensen jonger dan 27 jaar met hun vragen over studie, werk of inkomen. Stuur een mail naar het Jongerenloket (contactformulier naar jongerenloket@rsddeliemers.nl. (Naam, Woonplaats, E-mailadres, Telefoonnummer, Wat is je vraag? Een medewerker van het Jongerenloket neemt binnen 5 werkdagen contact met je op).

Ik ben?

Voor hulp bij het voortzetten van uw onderneming of heroriëntatie op werk in loondienst kunt u een mail met uw vraag sturen naar liemersondernemersportaal@rsddeliemers.nl. Meer weten over het Liemers Ondernemersportaal www.rsddeliemers.nl/liemers-ondernemersportaal

Bent u ingeschreven als werkzoekende bij het UWV?

RSD de Liemers kan op dit moment niets voor u doen. Schrijf u in bij het UWV als werkzoekende en vul daarna opnieuw dit formulier in.

Welke van deze onderstaande situaties is van toepassing op u?

De RSD kan u verder helpen bij uw vraag om hulp bij het vinden van werk. Wij vragen u hier uw contactgegevens in te vullen. Dit kunt u doen door met uw DigiD in te loggen. Uw persoonlijke gegevens worden al voor u ingevuld. U hoeft alleen uw telefoonnummer, e-mailadres en woongemeente in te vullen.
Uw antwoorden van deze pagina worden doorgestuurd naar de RSD. Een medewerker van de RSD neemt binnen 5 werkdagen contact met u op.

Contactformulier

RSD de Liemers kan op dit moment niets voor u doen. Neem contact op met het UWV voor hulp bij het vinden van werk.

Helaas kan RSD de Liemers of het UWV u niet helpen.