Important message

Ondernemers kunnen bij RSD de Liemers een Tozo-4 uitkering voor levensonderhoud of bedrijfskapitaal aanvragen. De Tozo-uitkering is een gezinsuitkering. Het inkomen van de partner telt mee bij de beoordeling of u in aanmerking komt. Voor de inkomstenbelasting wordt de Tozo-uitkering voor de helft toegerekend aan het inkomen van de partner. U moet wel wonen in de gemeente Duiven, Westervoort of Zevenaar.

Inloggen op werk.nl alleen nog via DigiD app of sms-controle

10 mei 2019
Vanaf 15 mei kunt u op werk.nl alleen nog inloggen met de DigiD app of met sms-controle. Dit is veiliger dan inloggen met alleen een gebruikersnaam en wachtwoord. Werk.nl heeft u nodig als u een aanvraag wilt doen voor een uitkering of als u wilt inloggen in uw Werkmap. le

DigiD app

De DigiD app kunt u alleen gebruiken als u een smartphone heeft. U kunt de DigiD app downloaden vanuit de App Store (iOS) of GooglePlay (Android). Op DigiD.nl staat uitgelegd hoe u de DigiD app kunt activeren.

Inloggen via sms-controle

Heeft u geen smartphone maar wel een mobiele telefoon? Dan kunt u inloggen met een sms-code. Op DigiD.nl kunt u lezen hoe de sms-controle moet worden ingesteld.

Geen smartphone of mobiele telefoon

Als u geen smartphone of mobiele telefoon hebt, kunt u via uw vaste telefoon inloggen. Hoe dit werkt, leest u op de pagina ‘Extra veilig inloggen via DigiD’.

Wilt u meer informatie over het inloggen via DigiD?
Ga naar de pagina ‘Extra veilig inloggen via DigiD’. Hier wordt stap voor stap uitgelegd hoe u vanaf 15 mei kunt inloggen op werk.nl.

DigiD app