Important message

Vanaf 1 oktober stoppen de Tozo-steunmaatregelen. Heeft u vragen of hulp nodig bij het voortzetten van uw bedrijf, hulp bij schulden of het aanvragen van een uitkering. RSD de Liemers kan u ondersteunen

Hulp voor zelfstandigen met schulden

Heeft u als zelfstandig ondernemer schulden die u zelf niet meer kunt oplossen? RSD de Liemers kan u, in opdracht van de gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar, helpen. Tijdens een gesprek brengen we uw inkomsten, uitgaven en schulden in kaart en kijken we hoe we u het beste kunnen helpen.

Het kan zijn dat:

  • Wij u doorverwijzen naar een gespecialiseerd bureau, die u gaat begeleiden en coachen met als doel het verhogen van uw omzet en/of het verlagen van uw uitgaven (privé en/of zakelijk).
  • Wij een schuldhulpverleningstraject inkopen om uw schulden te saneren.
  • U een Bbz-aanvraag kunt indienen om uw schulden te saneren. (Besluit bijstandverlening zelfstandigen)

Bent u ondernemer en woont u in de gemeente Duiven, Westervoort of Zevenaar. Wilt u geholpen worden met uw schuldenproblematiek? Neem contact op via de button. Binnen 2 werkdagen neemt een medewerker van het Liemers Ondernemersportaal contact met u op voor het maken van een afspraak.

Neem contact op

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met RSD de Liemers, telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren op (0316) 279 533.