Important message

Ondernemers kunnen bij RSD de Liemers een Tozo-4 uitkering voor levensonderhoud of bedrijfskapitaal aanvragen. De Tozo-uitkering is een gezinsuitkering. Het inkomen van de partner telt mee bij de beoordeling of u in aanmerking komt. Voor de inkomstenbelasting wordt de Tozo-uitkering voor de helft toegerekend aan het inkomen van de partner. U moet wel wonen in de gemeente Duiven, Westervoort of Zevenaar.

Het Liemerse buddyproject

In het Buddyproject wordt u als werkzoekende gekoppeld aan een Liemerse ondernemer. Deze ondernemer zal u persoonlijk gaan begeleiden en coachen.

De ondernemer helpt u als coach en mentor in uw persoonlijke ontwikkeling.  Ondernemers zijn vaak enthousiaste, creatieve, hard werkende mensen met een hart voor de zaak. Zij denken in uitdagingen, mogelijkheden en kansen. Inspirerende mensen waar u veel van kan leren!

Anouk de ValoisAnouk de Valois is één van die ondernemers in de Liemers.  In het Buddyproject zult u als werkzoekende aan haar worden gekoppeld. Anouk de Valois zal u persoonlijk begeleiden en coachen.


Hoe ziet het programma eruit?

U zet samen met de ondernemer zelf stappen om uw eigen situatie kansrijker te maken. U krijgt meer zicht op uw eigen mogelijkheden en kansen op werk. Bovendien kan het netwerk van Anouk de Valois gebruikt worden om gericht werkervaring op te doen en te solliciteren.

  • U gaat gericht aan de slag met een persoonlijk ontwikkelplan.
  • U krijgt intensieve, persoonlijke en individuele begeleiding.
  • Vrijwel alle deelnemers aan het Liemerse buddyproject hebben betaald werk gevonden!

Kortom, het Liemerse buddyproject biedt u een unieke kans om door een enthousiaste ondernemer begeleid te worden en brengt u echt verder! Bent u enthousiast geworden en wilt u graag meer weten of u direct aanmelden? Neem dan contact op met uw klantmanager Activering of Bemiddeling, we helpen u graag verder.

“Anouk heeft mij geholpen zicht te krijgen op waar mijn kansen lagen op de arbeidsmarkt. Haar grote netwerk van werkgevers in de regio heeft ervoor gezorgd dat ik snel ergens aan de slag kon!"

pdf Folder Buddyproject (PDF, 365.66 KB)