Important message

Ondernemers kunnen bij RSD de Liemers een Tozo-4 uitkering voor levensonderhoud of bedrijfskapitaal aanvragen. De Tozo-uitkering is een gezinsuitkering. Het inkomen van de partner telt mee bij de beoordeling of u in aanmerking komt. Voor de inkomstenbelasting wordt de Tozo-uitkering voor de helft toegerekend aan het inkomen van de partner. U moet wel wonen in de gemeente Duiven, Westervoort of Zevenaar.

Deltahuis Westervoort

Woont u in de gemeente Westervoort? Dan kunt u deelnemen aan het Deltahuis. Hier krijgt u persoonlijke begeleiding van ervaren coaches. Hulp bij solliciteren, maar ook bij andere persoonlijke zaken die aandacht vragen of die een probleem vormen naar werk, school en/of vrijwilligerswerk.

Interstap

In het Deltahuis wordt u begeleid door coaches van Interstap. Interstap is een re-integratiebureau en staat voor ‘mens en werk’. Wij vinden dat iedereen energie, eigenwaarde en voldoening uit zijn werk moet kunnen halen. Dat kan alleen in een baan die goed bij iemand past. Daarom begeleiden, trainen en coachen we mensen, met als doel: een succesvolle terugkeer naar werk of een stap naar een nieuwe baan.

Hoe ziet het programma eruit?

U start met het maken van een persoonlijke profiel scan. Daarna volgt een intakegesprek, waarna samen met u een passend vervolgtraject wordt bepaald en ingezet. Hierbij zijn er verschillende intensieve cursussen mogelijk, zoals 'Het heft in eigen hand' of cursussen gericht op taal of bewegen.

Vervolgens volgt u sollicitatieworkshops en maakt u een origineel curriculum vitae (cv). Tot slot neemt u deel aan de wekelijkse sollicitatiebijeenkomsten waarin u zoekt en reageert op passende functies. Er wordt samen met u een persoonlijk plan van aanpak gemaakt. Gedurende het hele traject wordt u ook individueel begeleid door de coaches.

  • Persoonlijke profiel scan
  • Intake
  • Cursus 'Heft in Eigen hand'
  • Cursussen gericht op taal en bewegen
  • Maken origineel CV
  • Wekelijkse sollicitatiebijeenkomsten

Ben u enthousiast geworden en wil u graag meer weten of zich direct aanmelden? Neem dan contact op met uw klantmanager Activering of Bemiddeling, we helpen u graag verder!